image
image
image
image

JAAR:
2022

PROJECTNAAM: 
Wisselpad

Plaats: 
Groesbeek

Status:
Vergunning verleend

Projectomschrijving

De eigenaar van deze prachtige jaren 30 woning heeft ons gevraagd om een nieuw ontwerp te maken voor de gewenste uitbreiding. En wat voor een uitbreiding……..

Binnen dit project hebben wij het ontwerp, het tekenwerk en de volledige vergunningstrajectverzorgd. Dit project is een perfect voorbeeld van hoe een goed doordacht ontwerp en een slimme uitbreiding de levenskwaliteit en ruimte voor bewoners aanzienlijk kunnen verbeteren.

Verdubbeling van Ruimte door Uitbreiding Een van de meest opvallende aspecten van dit project is de verdubbeling van de woonruimte. Door de toevoeging van een uitbreiding, met kelder, hebben de bewoners nu aanzienlijk meer leefruimte. Dit is niet alleen een luxe in termen van comfort, maar biedt ook praktische voordelen.

Herindeling van de Bestaande Woning De volledige renovatie van de bestaande woning heeft geleid tot een efficiëntere indeling. Deze herindeling heeft niet alleen het wooncomfort verbeterd, maar ook de functionaliteit van de ruimtes geoptimaliseerd. Door de binnenkant volledig te strippen en opnieuw in te delen, is elk aspect van de woning nu in harmonie met de levensstijl van de bewoners.

Positieve Impact op de Beeldkwaliteit De uitbreiding heeft ook een significante impact op de beeldkwaliteit van de woning gehad. Het modern klassieke ontwerp en de verfijnde afwerking van zowel de uitbreiding als de renovatie van de bestaande woning verhogen de esthetische waarde en het karakter van de woning aanzienlijk. Dit draagt bij aan een aantrekkelijkere buurt en kan zelfs de waarde van omliggende eigendommen positief beïnvloeden.

Dit project illustreert hoe een slimme uitbreiding en herindeling, samen met een weloverwogen ontwerp, de woonervaring kunnen transformeren. Het benadrukt onze expertise in het creëren van zowel functionele als stijlvolle leefruimtes die voldoen aan de behoeften en wensen van de moderne bewoner.

Voor meer informatie over onze diensten, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We zijn enthousiast om onze ervaring en vaardigheden in te zetten voor uw volgende bouwproject.